Prima zi a aventurii Transilvania Train- Zona Haferland – Kido Express
Kido Express
+40 721 786 816

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Prima zi a aventurii Transilvania Train- Zona Haferland

După cum bine știi, în ultima zi a lunii ce îi poartă numele împăratului roman Cezar August, acompaniați de sunetul fanfarei, din gara Brașov ne vom urca la bordul primului tren turistic din România: Transilvania Train. Vreme multă nu mai este până vom începe aventura și, de aceea, ne-am decis să îți detaliem activitățile pe care ți le-am pregătit în prima zi.

În primele ore petrecute în tren, de-a lungul defileului Racoș și până la așezarea secuilor, în timp ce locomotiva va pufăi pe poduri metalice, vom face cunoștință și vom descoperi primele povești ale Transilvaniei. Bineînțeles, cu un pahar de vin premium în mână, vin ce provine din butoaiele producătorilor Tohani, Lacerta sau 1000 de chipuri.

Prima debarcare are loc în gara Archița, de unde vom porni spre Saschiz. Ajunși în Saschiz, vom fi preluați de un grup de autocare și vom explora Țara Ovăzului, cunoscută și sub numele Haferland. La Criț vom lua prânzul delectându-ne cu preparate tradiționale săsești, specifice acestei regiuni. Ulterior, vom continua să explorăm Țara Ovăzului și vom trece prin satele Meșendorf și Fișer, unde vom descoperi o zonă de poveste, dar și tradițiile și obiceiurile culturii săsești. Pe urmă, vom ajunge la gara Rupea și vom porni spre Sighișoara, unde ne vom caza și vom lua cina.

Dacă ne mai țin puterile, în prima seara a aventurii vom face turul renumitei cetăți Sighișoara, unei fortificații înălțate între două dealuri, care, datorită arhitecturii ce combină atât elemente gotice, cât și renascentiste, este inclusă în patrimoniul UNESCO.

Așadar, pregătiți-vă pentru o aventură memorabilă!

Lasă un răspuns

 Book Now