Testimoniale

Am avut parte de o experiență inedită alături de Kido Express. Felicitari tuturor pentru profesionalism, promptitudine, amabilitate, voia buna, s-au îmbinat armonios de-a lungul întregii călătorii.

Florina Chelu

22 aprilie 2019 - via Facebook

Am trait o aventura minunata si experiente de neuitat! Felicitari echipei Kido Express!

Elena Gorun

21 aprilie 2019 - via Facebook

V-am povestit de curând despre ceea ce am aflat noi că înseamnă Kido Express. Pe 20 aprilie, am avut însă șansa să simțim pe cont propriu cum e să redescoperi copilăria printr-o simplă călătorie cu trenul. Simplă la o prima vedere, pentru că totul s-a petrecut atât de frumos și natural, încât nici n-am simțit când a trecut timpul, dar suntem conștienți că, în spatele programului minuțios și al nenumăratelor surprize, stau o mulțime de oameni minunați ce iubesc copiii din tot sufletul și care au depus o muncă impresionantă începută cu mult timp înainte de eveniment.

Ramona Dănăilă (Părinții Călători)

13 mai 2019 - via Facebook
Sursa

Se întâmplă să întâlnești oameni faini, cu aceeași energie ca a ta, poate chiar mai multă, cu care să îți zâmbești din prima clipă. Se întâmplă să dai peste profesioniști care au același țel ca tine, să fie zilnic mai buni, să facă mai bine, să schimbe ceva. Se întâmplă că anul trecut am dat cu nasul de familia Transilvania Train, timid la început, venit din partea sponsorilor. Azi anunț cu pulsul crescut că am fost adoptat de această familie și prima mea călătorie oficială ca parte din echipă este în Kinder Express, ediția de iarnă. Am o contribuție la o bucățică din istoria turismului Românesc și-s mândru de asta.

Mihnea Ratte

20 decembrie 2018 - via Facebook
Sursa